Jakiego operatora wybrać?chodzi o telefon stacjonarny w domu
Zwiń
X
-
Jakiego operatora wybrać?chodzi o telefon stacjonarny w domu
Witam,
Koleżanki i Koledzy! Może mi cos podpowiecie w sprawie wyboru najlepszej oferty na telefon stacjonarny :szeroki_usmiech, wszystkie sugestie, rady, przygody mile widziane
abonament max do 100zł, dużo rozmów na telefony stacjonarne i troche na kom.
PS. A może ktoś pracuje w tej branży i chciałby pomócASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
-
-
Ja mam z UPC... Ale to dlatego że biore od nich internet i TV. Mają promocje że przy zakupie trzech usług masz jedna z nich gratis:P
Mamy teraz cyfrówke z pełnym pakietem i nagrywarką, Internet 20 i telefon z rozmowami na stacjonarne [europa i świat] bez ograniczen za jakieś 150zł. Więc jak masz możliwośc to polecam pakiet. Są też promocje na pakiety 2w1.
Z tego co wiem to mają sam telefon za 95zł w pakiecie stacjonarne europa i świat oraz za 90zł z pakietem 360minut na stac i kom.
pzdrAdam
Komentarz
-
-
dzięki koledzy, widzę że każdy ma tylko tel. komórkowe :wink: poszukam na innch forachASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
dzięki hsurim jakoś mnie telefonia internetowa na ich stronce zmyliła :PASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
załóż sobie Skypa, bo jak się domyślam internet w domu masz? (czyli VoIP) jednorazowy zakup słuchawki to około 400zł rocznie około chyba 200zł za abonament i numer stacjonarny (tak żeby do ciebie mogli inni dzwonić) w abonamencie masz 10.000 min miesięcznie po całej Polsce, rozmowy konferencyjne itd... Dodatkowo można dzwonić z kompa z dowolnego miejsca w PL z internetem tak jak ze swojego telefonu (czytaj za free) itd...- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Sprawdź jeszcze ofertę http://www.freeconet.pl/
Internet masz, kupujesz bramkę voip z SIP i podpinasz zwykły tel stacjonarny.
Troszkę to bardziej skomplikowane niż w UPC czy Aster czy TPSIe, bo musisz sam pokonfigurować, ale za to ile więcej opcji i ile taniej... A przy konfiguracji czy wyborze bramki służę pomocą.
Komentarz
-
-
dzięki wszystkim za rady, ale szukam ofertę na telefon stacjonarny do domku, w którym internetu nie ma, ( więc skype itp.odpada ) :wink: ,ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
Komentarz